Over Tandarts Jordaan

Tandarts Jordaan is een toonaangevende tandartspraktijk in het centrum van Amsterdam met een sterke focus op kwaliteit en persoonlijke service. De tandartsenpraktijk is meerdere avonden open tot 21.30 uur en op zondag zijn wij open van 9.30 tot 18.00 uur. Bent u op zoek naar een tandartspraktijk Amsterdam Centrum of heeft u een spoedgeval? Wij helpen u graag verder!

Bekijk een 3 dimensionale rondleiding in de praktijk:

Kosten tandheelkunde in Nederland overal gelijk

In Nederland zijn de tarieven voor tandheelkunde door de overheid vastgesteld. U betaalt ook bij ons uitsluitend de door de overheid gereguleerde tarieven, zelfs in de avond of het weekend.

Hygiëne

De afgelopen decennia is er steeds meer bekend geworden over hygiëne en het effect van (on)hygiënische omstandigheden op behandelingen.

U moet ervan op aan kunnen dat de instrumenten waarmee en de omgeving waarin gewerkt wordt volledig hygiënisch is. Vandaar dat wij hiervoor verschillende maatregelen hebben genomen. Zo werken wij onder andere werken met een vuile en schone sterilisatieruimte die strikt gescheiden worden door een hydraulisch sluitende thermo desinfector, alleen zo kan kruisbesmetting van vuil naar schoon instrumentarium volledig voorkomen worden. Alle sterilisatie processen worden elektronisch en persoonlijk gecontroleerd op het foutloos doorlopen van de hygiëne protocollen en de praktijk wordt iedere dag door vaste huishoudelijk medewerksters tot in detail gereinigd.

Wilt u weten wat wij nog meer doen om de hygiëne te waarborgen klik dan hier.

Moderne tandartspraktijk Amsterdam

Bij het ontwerp van de praktijk is er veel zorg besteed dat de praktijk niet alleen zeer hygiënisch is maar dat het er ook fijn is om te zijn. Zo hebben we er op gelet dat er in iedere behandelkamer zeer veel daglicht is. Dit geeft veel werkcomfort en u hoeft hierdoor tijdens de behandeling niet in de lamp van de tandarts hoeft te kijken maar u kunt direct via de dakramen naar de voorbijtrekkende Amsterdamse lucht kunt kijken. Daarnaast is op iedere kamer de temperatuur af te stellen op de ideale temperatuur voor uw behandeling en kan de muziek per kamer worden ingesteld naar een eigen voorkeur. Een tandartsbezoek is daarmee misschien nog steeds niet uw favoriete bezigheid maar in ieder geval zo comfortabel mogelijk.

Sinds de opening aan de Westerstraat wordt de praktijk regelmatig vermeld in artikelen en zijn wij verkozen tot designpraktijk van Nederland. Daar zijn we met recht trots op!

Maak een afspraak: 020 612 12 43