Wat we doen

Tandarts Jordaan bevindt zich, zoals de naam al aangeeft, in het hart van de Amsterdamse Jordaan. Midden in Amsterdam Centrum, in de Westerstraat. Tandarts Jordaan is een moderne tandartsenpraktijk en is 5 dagen per week geopend, ook ’s avonds. Ons doel is om uw gebit gezond te krijgen en dat ook de rest van uw leven zo te houden.  Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en proberen een totaalbeeld te vormen van uw mondgezondheid. Er wordt een zorgplan gemaakt met een bijbehorende kostenbegroting, indien dit noodzakelijk is. Zo weet u altijd hoe het ervoor staat en wat u kunt verwachten. Tijdens de behandelingen wordt er veel uitgelegd wat er gedaan wordt, zodat u altijd weet wat er gebeurt. Tevens wordt er meestal verdoofd, waardoor er pijnloos behandeld kan worden.

Tandartspraktijk-Amsterdam

Uw tandarts in Amsterdam

  • Zoekt u een tandarts gericht op kwaliteit en hygiëne? Dan kunt u zich online inschrijven.  U ziet wanneer u bij ons terecht kunt en u kunt direct online een afspraak inplannen.
  • Bent u al patiënt en wilt u een controle? Maak dan snel een afspraak.

Per 1 januari 2013 zijn de tarieven van tandheelkundige verrichtingen door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen weer gelijk gesteld door de overheid. Ook de behandelingen van TandartsJordaan.nl worden volgens deze tarievenlijst berekend.

Op onze website is een overzicht te vinden van de tarieven.

Tandarts-in-Amsterdam

uw tandarts in hartje jordaan

Maak een afspraak: 020 612 12 43