Tandarts Jordaan / Tandarts Amsterdam Oud-West

Bent u op zoek naar een fijne tandarts in Amsterdam-West waar u verzekerd bent van toonaangevende tandheelkunde? Bij Tandarts Jordaan kan je terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Van het vullen van een gaatje, orthodontie tot het plaatsen van implantaten. Ook als je een kroon wilt laten plaatsen, een afspraak wil maken met een mondhygiëniste of je tanden wilt laten bleken ben je bij Tandarts Jordaan op het juiste adres.

Hieronder lichten wij alvast een aantal van onze behandelingen kort toe. Hier vindt u meer informatie over alle behandelingen, en een uitgebreide omschrijving van onze praktijk.

Mondhygiënist Amsterdam Oud-West

Bij Tandarts Jordaan werken meerdere gediplomeerde mondhygiënistes. Samen met de tandarts en de parodontoloog bieden zij u de beste zorg voor uw mondgezondheid. Goede mondverzorging is de basis voor een stralende lach, een frisse adem en voor uw algehele gezondheid.

Tijdens uw afspraak krijgt u uitleg over uw mondverzorging en persoonlijke tips waarmee u zelf uw mondzorg kunt verbeteren. Zo werken we samen aan een gezond gebit, een stralende lach en het voorkomen van problemen in de toekomst.

Implantologie Oud-West Amsterdam

Als u één of meerdere tanden of kiezen mist, zijn kronen en bruggen op basis van implantaten een uitstekende oplossing. Een ontbrekende tand of kies wordt permanent vervangen door middel van een implantaat dat niet van echt valt te onderscheiden. Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst.

De meeste implantaten zien eruit als een soort schroef. Omdat implantaten doorgaans gemaakt zijn van titanium zijn het betrouwbare en stevige alternatieven. Bij Tandarts Jordaan wordt u behandeld door een NVOI erkend implantoloog. Een NVOI erkend impantoloog heeft zich aantoonbaar gespecialiseerd en wordt regelmatig getoetst op het bijhouden van kennis en vaardigheden.

Als je in aanmerking komt voor een implantologische behandeling, wordt een behandelplan met kostenbegroting en tijdsplanning voorgesteld.

Orthodontie Oud-West Amsterdam

Wil je graag mooie rechte tanden maar liever geen zichtbare vaste beugel? De uitneembare aligners van Invisalign bieden een prachtig alternatief. Orthodontie behoort tot één van de specialismen binnen Tandarts Jordaan. Wij werken met de nieuwste technieken waaronder Invasalign en hebben een Diamond niveau. Dit betekent dat wij niet alleen jaarlijks zeer veel mensen helpen met een invisalign beugel maar ook dat we u door deze status een speciale korting kunnen aanbieden.

Met de onzichtbare invisalign-beugel zal bijna niemand zien dat jij je tanden recht laat zetten. De invisalign is het transparante alternatief voor de metalen beugels voor kinderen, tieners en volwassen. Met de Invisalign wordt de stand van het gebit aangepast door een serie van doorzichtige beugels, die gemakkelijk uitneembaar zijn. Deze op maat gemaakte beugels worden ook wel aligners genoemd. De onzichtbare beugels van Invisalign laten de tanden geleidelijk in de juiste positie schuiven.

Hieronder een aantal voordelen van de invisalign:

  • De invisalign past makkelijk in je dagelijkse leven.
  • Doordat de aligners doorzichtig zijn vallen ze tijdens het dragen niet op.
  • De aligners zijn comfortabel om te dragen en kunnen tijdens het eten, drinken of bij het tanden poetsen en flossen uitgenomen worden.
  • Omdat de invisalign aligners uitneembaar zijn houd je je gebit makkelijker schoon

Wil jij ook een in een korte periode weer stralend lachen en ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de invisaligner maak dan een afspraak voor een eerste consult met onze orthodontist. Tijdens het eerste consult zal de orthodontist kijken wat een aligner behandeling voor je kan betekenen. Je wensen worden besproken en er zal een inschatting gemaakt worden van de kosten.

Spoedtandarts Amsterdam Oud-West

Voor spoedbehandelingen bij acute pijn, bloedingen of bij ernstige klachten aan uw gebit kunt u terecht bij Tandarts Jordaan. Als onze planning het toelaat, wordt u binnen de openingstijden direct geholpen. Ook zijn wij op zondag geopend!

Onze openingstijden zijn:

  • De maandag, dinsdag en woensdag van 08:15 tot 22:00 uur
  • De donderdag en vrijdag van 08:15 tot 17:30 uur
  • De zondag van 09:30 tot 18:00 uur

Inschrijven bij Tandarts Jordaan

Bent u op zoek naar een moderne tandarts in Amsterdam? Schrijf u direct in via ons inschrijfformulier.

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Onze blije klanten aan het woord

Zeer kundige tandarts in een prachtige praktijk. Ze werken met de nieuwste apparatuur, je wordt hier altijd snel en vriendelijk geholpen. Duidelijk te merken dat er tussen de verschillende medewerkers een goede sfeer hangt.

Marije Petersen

Werkelijk een fantastische praktijk. Ben hier al jaren patiënt. Normaal ben ik altijd lekker snel klaar met de controles, maar vandaag tijdens de lunch op mijn werk een kies doormidden gebeten. Heb Tandartsjordaan gebeld, en kon vanavond na mijn werk al meteen terecht. Behandeling verliep pijnloos en snel. Ze hebben mijn kies weten te redden, die echt diep was afgebroken. Dank jullie wel Tandartsjordaan!

Paul vI

Zeer fijn en goed geholpen. Mooi praktijk met vriendelijke en vooral kundige medewerkers. Gelukkig ben ik overgestapt!

Floris Floris

Meer dan tevreden!! Ik kom hier nu al een paar jaar en ben uitermate tevreden. Prettige praktijk met de meest geavanceerde apparatuur! Een kroon binnen 1 dag geplaatst! Geweldig

Jose Bakker

Op korte termijn kon ik terecht. Mijn voortand is op zeer vakkundige wijze hersteld. De tandarts en assistente waren zeer betrokken en het resultaat is geweldig. Nogmaals bedankt.

Nico Reen

Prima tandarts. Het is niet alleen lente in de ogen van de tandartsassistente.

Frank Schippers

Top tandartspraktijk. Een aanrader! Ik ben onwijs tevreden! Geweldig team, van de receptionisten tot de mondhygiënisten, de assistenten en de zeer kundige tandartsen met uitstekende service waarbij de patiënt centraal staat. Ze denken met je mee, stellen je op je gemak, zijn ook super met kinderen en het is een praktijk waar alles onder één dak zit. Snel en pijnloos. Ik ben heel blij dat ik hier 4 jaar geleden naartoe ben gestapt. Ik durf weer te lachen en veel van mijn kennissen en vrienden gaan ook al jaren met plezier naar deze tandartsenpraktijk. Ook heeft Tandartspraktijk Jordaan super service door ook op zondag en ’s avonds tot zelfs 22.00 uur! open te zijn! Ze zijn qua prijzen precies de gemiddelde in Noord-Holland. (Heb meerdere offertes aangevraagd). Niet goedkoop, maar logisch! De meeste prijzen zijn trouwens door de overheid bepaalt dus geen discussie. Als je voor de kwaliteit, duurzaamheid en service gaat, dan ben je bij Tandarts Jordaan aan het juist adres.

Ed Veldem

Na een ongeval kon ik gelukkig meteen bij mijn eigen tandarts terecht op een zondag. Ik heb nog nooit zo’n fijne tandarts gehad en kan iedereen aanraden om hierheen te gaan. Ze zijn ontzettend kundig, maar ook lief, vooral ook als je angstig bent voor de tandarts zoals ik. Ze nemen de tijd en stellen je gerust. Dus hierbij een grote Dankjewel!

Carlijn Pranger

Een uiterst professionele tandartsenpraktijk, zoals ik 'm niet eerder in Amsterdam en Den Haag niet ben tegengekomen. Zeer kundige tandartsen, helder uiteenzettend wat ze tijdens een behandeling precies uitvoeren en voelen goed aan hoe ze patiënten op hun gemak moeten stellen.

Rik Hoenselaar

Wat een fantastische praktijk! Het was noodzakelijk drie kronen te plaatsen, boven middenvoor. Echter, als de bestaande kroon als uitgangspunt gebruikt zou worden, zou het rijtje niet het mooist mogelijke resultaat geven. De oude kroon is daarom door tandarts Bakker kosteloos vervangen. Dit stijgt mi ver uit boven klantvriendelijkheid of betrokkenheid en heeft ook te maken met passie voor het vak. De behandeling was geruststellend, duidelijk, plezierig en professioneel. De vier kronen werden voor het afbakken door de tandtechnicus aangepast aan mijn wensen, weer zonder extra kosten. Het resultaat is een plaatje. Allen die hieraan bijdroegen: dank jullie wel!

Lilian Withagen

Extremely helpful, professional and fine dentist. When I indicated that it was exciting that I had to have my tooth pulled (which in the end was really nothing and no pain at all) they even called me the next day to ask how I was doing. 👏🏻 What toppers! My dentist fear has now also disappeared, it is not too bad if you have a good dentist.

Iris van Seben

Very friendly and helpful front desk staff. Claudia's treatment was professional and painless. Dental practice Jordaan is highly recommended!

Nadine Witteveen

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 17:30 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden

Afspraak maken Inschrijven