Goede mondzorg

De gezondheid van je mond hangt nauw samen met je algemene gezondheid. Onbehandelde ontstekingen in je mond zijn niet alleen pijnlijk, maar ook gevaarlijk. Ze kunnen via je mond de rest van je lichaam binnendringen en daar flinke schade aanrichten. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Goed poetsen is daar een voorwaarde van, maar een bezoek aan de tandarts hoort er ook bij. Want de bacteriën in je mond laten zich lang niet altijd wegjagen door een tandenborstel. En soms is er meer aan de hand in je mond dan je denkt. Het is tenslotte niet echt een plek waar je goed ziet wat er allemaal gebeurt. Wij zien dat wel. Sterker nog: we signaleren problemen vaak al voordat er klachten ontstaan. Daarom is het ook zo verstandig om elk half jaar een afspraak te maken.

Bij Tandarts Jordaan weten we hoe belangrijk goede mondzorg is. We werken hygiënisch, nauwkeurig en met de beste tandartsen en mondhygiënisten. Bij- en nascholing zijn een belangrijk onderdeel van ons vak. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Natuurlijk zijn onze tandartsen allemaal geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Onze mondhygiënisten zijn aangesloten bij Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en het Kwaliteits Register Mondhygiënisten.

Over Tandarts Jordaan

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag is Vrijdag, en morgen zijn wij gesloten.
Zondag zijn wij weer open.