Tandarts Jordaan / Implantologie

Implantoloog in Amsterdam

Een ongelukje is zo gebeurd. Floep, weg tand of kies. Dat wordt een iets groter gaatje vullen. Geen zorgen, onze implantoloog vervangt jouw kies of tand gewoon voor een implantaat of kroon. Wat we doen? We vervangen je tandwortel door een titanium schroef die we in de kaak plaatsen. Nadat het implantaat in de kaak is vastgegroeid, plaatsen we een implantaat of kroon.

Op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar 020 612 12 43. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Dit doet onze implantoloog

Als eerste maken we een röntgenfoto. Zo weten we precies hoeveel kaakbot je hebt. Is er niet voldoende botvolume om een implantaat te plaatsen? Dan is het in sommige gevallen mogelijk om een botopbouw te doen. Hierbij maken we de kaak wat breder met kunstbot. We gebruiken de implantaten voor verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld als een tandvervanging, of als verankering voor een kunstgebit (klikgebit).

Afspraak maken bij implantoloog Amsterdam

Ben je op zoek naar een implantoloog in Amsterdam? Bij Tandarts Jordaan helpen we je graag. Maak online een afspraak op een dag en tijdstip dat jou uitkomt. 

Onze specialisten

Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag is Vrijdag, en morgen zijn wij gesloten.
Zondag zijn wij weer open.