Tandarts Amsterdam / Tandarts Behandelingen / Kroon, brug en inlay
Tandarts Jordaan / Kroon, brug en inlay

Kronen, inlays en bruggen

Niemand loopt graag met een gat of een afgebroken tand in z’n mond rond. Dankzij kronen, inlays en bruggen hoeft dat gelukkig ook niet. Bij Tandarts Jordaan maken we jouw nieuwe kroon, inlays of brug direct. Hierdoor heb je meteen weer een stevig en volledig gebit.

Al onze tandartsen hebben veel cursussen gevolgd om kronen en bruggen volgens de nieuwste Cerec techniek te maken. Dankzij deze techniek zijn jouw kronen, inlays of bruggen niet alleen heel sterk, maar ook vrijwel niet van je echte tanden te onderscheiden.

Kronen, inlays en bruggen: zo gaat de behandeling

Bij Tandarts Jordaan slijpen we je kapotte kies eerst om. Zo ontstaat er een stevige basis voor de nieuwe kroon of brug. Daarna maken we met een kleine camera een scan van jouw gebit. Op basis van de scan berekent onze computer wat de ideale vorm is voor je nieuwe kroon of brug. Hij laat deze precies aansluiten bij de rest van je gebit. Daardoor is de kroon zelfs functioneler dan je oude kies. Vervolgens maakt onze in-house tandtechnieker meteen jouw nieuwe kroon of brug. Deze kleuren we perfect passend bij jouw gebit, zodat je geen verschil ziet met de rest van je tanden. Plaatsen maar en je hebt weer een volledig, stevig en stralend gebit!

Afspraak maken voor kronen, inlays en bruggen

Ben je op zoek naar een professionele en deskundige tandarts in Amsterdam? Maak dan online een afspraak bij Tandarts Jordaan. Je kiest zelf voor een datum en tijd die jou het beste uitkomen.

Op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar 020 612 12 43. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Onze specialisten

Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag is Vrijdag, en morgen zijn wij gesloten.
Zondag zijn wij weer open.