Tandarts Jordaan / Gaatje vullen

Gaatjes vullen in Amsterdam

Gaatjes zijn er om te vullen. Wat we liever doen dan vullen is voorkomen dat er gaatjes ontstaan. Door goede voorlichting aan over mondgezondheid en poetsen. Een gaatje, ook bekend als cariës of tandbederf, ontstaat door bacteriën. Dat leidt tot tandplaque. De bacteriën maken het tandweefsel zacht, waardoor ze steeds verder de tand of kies in kunnen trekken. 

Op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar 020 612 12 43. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Gaatjes vullen? Zo doen wij dat

Een gaatje vullen doen we niet ineens. We bespreken eerst precies wat we bij je gaan doen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ben je bang dat het pijn doet? Geen paniek. Je krijgt van ons altijd een verdoving. Met een verdoving verloopt de behandeling pijnloos en voel je er helemaal niets van. Zodra deze is ingewerkt, slijpen we met een boortje het geïnfecteerde tandweefsel weg. Om er zeker van te zijn dat alle bacteriën weg zijn, gebruiken we een kleurstof die bacteriën kleurt. Als alles schoon is, maken we een witte vulling voor je tand of kies. Zo sluit deze weer goed aan bij de rest van je gebit.

Gaatjes vullen met composiet vullingen

Voor de vullingen gebruiken we composiet. Dat zorgt ervoor dat je niet meer ziet waar de vulling geplaatst is. Dat komt doordat de witte vulling perfect aansluit op jouw eigen tanden en kiezen. Daarnaast brengt composiet veel minder gezondheidsrisico’s met zich mee dan de oude en achterhaalde zwarte amalgaamvullingen.

Onze specialisten

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 17:30 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden