Tandarts Jordaan / Mondhygiënist

Mondhygiënist in Amsterdam

Als je naar de schoonheidsspecialist gaat, mag je ook zeker een bezoekje aan de mondhygiënist in Amsterdam niet overslaan. Mondverzorging is namelijk een belangrijk deel van je gehele verzorging. Een gezonde mond helpt niet alleen gaatjes te voorkomen, maar ook hart- en vaatziekten en ontstekingen in de rest van je lichaam.

De mondhygiënist zorgt ervoor dat jouw mondhygiëne weer op peil is. Hoe? Door professioneel te reinigen en je tips en aanwijzingen te geven. Zo kun je nog beter voor je gebit zorgen. 

Dit kun jij verwachten van onze mondhygiënist

Bij Tandarts Jordaan ben je verzekerd van een professionele en deskundige behandeling.
We beginnen met een plaque kleuring om te kijken waar tandplak zit. Dit verwijderen we daarna zorgvuldig.

Heb je last van ontstoken tandvlees (gingivitis) of ernstig ontstoken tandvlees (parodontitis)? Dan behandelen we dat ook meteen.
Tot slot krijg je van ons handige tips om je gebit optimaal te onderhouden. Na een bezoekje bij de mondhygiënist in Amsterdam straalt jouw gebit weer.

Afspraak maken bij mondhygiënist in Amsterdam

Ben je op zoek naar een professionele en deskundige mondhygiënist in Amsterdam? Maak dan online een afspraak bij Tandarts Jordaan. Je kiest zelf voor een datum en tijd die jou het beste uitkomen.

Bij wie je ook in de stoel zit: al onze mondhygiënisten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten. Ook zijn ze helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omdat ze regelmatig cursussen volgen.

Naast een behandeling bij onze uitstekende mondhygiënisten, kun je bij Tandarts Jordaan ook terecht voor het bleken van je tanden of – mocht het helaas nodig zijn – het vullen van gaatjes.

Onze specialisten

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 17:30 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden