Tandarts Jordaan / Tandarts tarieven

De tarieven voor tandheelkundige verrichtingen zijn in Nederland door de NZa vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen in Nederland gelijk gesteld door de overheid.
De behandelingen van Tandarts Jordaan worden volgens deze tarievenlijst berekend, ook in de avond en in het weekend. De exacte tarieven zijn terug te vinden op de website van tandarts.nl. Houd er rekening mee dat deze tarieven aan het begin van elk jaar kunnen veranderen.

Bij Tandarts Jordaan vinden wij het belangrijk dat de zorg voor u en uw gebit centraal staat. Daarom investeren wij in de opleiding en nascholing van ons personeel en werken wij hiernaast met hoogwaardige materialen. Zo zorgen wij dat de kwaliteit van bijvoorbeeld uw vullingen, wortelkanaalbehandelingen en implantaten zo hoog mogelijk is.

De tandartsrekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Iedere prestatie staat omschreven met een code waaraan een tarief is gekoppeld, dit vindt u terug op uw rekening. Voordat we starten met een behandeling ontvangt u van ons een begroting op maat. Zo heeft u vooraf inzicht in de te verwachten kosten.
Wanneer u wilt weten of de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar dan kunt u aan de hand van de begroting met hen contact opnemen, dit verschilt namelijk per polis.

Heeft u vragen over uw rekening?

Het versturen van de facturen hebben wij uitbesteed aan Netpoint. Zo kunnen wij ons richten op dat waar wij goed in zijn: optimale tandheelkundige zorg verlenen.

Heeft u vragen over de betalingsvoorwaarden of wilt u meer informatie neem dan direct contact op met Netpoint via de website of telefonisch via 0900-6876468.
Heeft u inhoudelijke vragen over uw rekening, neem dan contact op met de Tandarts Jordaan via 020 – 612 12 43 of info@tandartsjordaan.nl.

Over Tandarts Jordaan

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt. Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 17:30 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden