Tandarts Jordaan / Facings

Facings 

Verkleurde tanden kun je witter laten maken. Scheve tanden of tanden die uit elkaar staan kun je in een vloeiende lijn laten plaatsen. En afgebroken tanden kun je laten repareren. Kortom: met facings los je veel gebitsproblemen op. Droom jij altijd al van een witter of rechter gebit? Het kan met facings. 

Composiet en porseleinen facings

Bij Tandarts Jordaan werken we met composiet en porseleinen facings. Die van composiet maken we in één behandeling. Voor porseleinen facings heb je minimaal twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling maken we een digitale afdruk van je gebit. Op basis daarvan maakt de tandtechnicus in z’n laboratorium een zo natuurlijk mogelijke facing. Tijdens de tweede afspraak passen we de porseleinen facings eerst. Als je de kleur en vorm van de facings goedkeurt, dan plaatsen we ze.

Pijn heb je niet. Ook kun je gelijk praten en zelfs lachen na de behandeling. Is de vorm van je tanden veranderd? Dan kunnen bepaalde klanken vervormen, waardoor praten tijdelijk iets moeilijker kan zijn. 

Met rust, door de tijd te nemen en goede gesprekken te voeren helpen we jou om met je angst om te gaan.

Alternatieven voor facings 

Facings zijn niet de enige oplossing voor verkleurde, scheve of afgebroken tanden. Tanden bleken of een beugel nemen kunnen je probleem bijvoorbeeld ook verhelpen. Bij elke oplossing en behandeling zijn er voor- en nadelen die je tegen elkaar af moet wegen.

De staat van je gebit en de mate van verkleuring of scheefstand spelen natuurlijk mee. Maar ook het prijskaartje en de duur van de behandeling zijn belangrijk om rekening mee te houden. Wij helpen jou de juiste keuze te maken.

Onze specialisten

Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag is Vrijdag, en morgen zijn wij gesloten.
Zondag zijn wij weer open.