Tandarts Jordaan / Angsttandarts

Angsttandarts Amsterdam

Ben jij een van de 1 miljoen Nederlanders die bang is voor tandarts? En ben jij ook een kei in het verzinnen van smoesjes om onder je tandartsafspraak uit te komen? Niet nodig. In ieder geval niet bij Tandarts Jordaan.
Wij zijn namelijk een angsttandarts in Amsterdam. We doen niets zonder overleg met jou. Ook zorgen we dat al onze behandelingen zo pijnloos en comfortabel mogelijk verlopen.

Waarom naar een angsttandarts in Amsterdam gaan?

Angst voor de tandarts ontstaat meestal al als kind. Het kan zijn dat je zelf een slechte ervaring met de tandarts hebt gehad, of dat mensen in jouw nabije omgeving dit hebben meegemaakt. De angst kan ook ontstaan door het geluid van de boor. Waar je angst ook vandaan komt: wij begrijpen het.
Daarom luisteren we naar jou en nemen we de tijd om je uitleg te geven. Zo weet je precies wat je kan verwachten en wat de behandeling inhoudt. 
Met rust, door de tijd te nemen en goede gesprekken te voeren helpen we jou om met je angst om te gaan.

Afspraak maken bij angsttandarts Amsterdam 

Ben je op zoek naar een professionele en deskundige angsttandarts in Amsterdam? Maak dan online een afspraak bij Tandarts Jordaan. Je kiest zelf voor een datum en tijd die jou het beste uitkomt.

Zo is Tandarts Jordaan meerdere dagen in de week geopend tot 21:30 uur, indien u bijvoorbeeld de voorkeur geeft om in de avonduren langs te komen. Daarnaast is Tandarts Jordaan ook op zondag geopend.

 

Onze specialisten

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 17:30 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden