Tandarts Jordaan / Mondzorg

Mondzorg Amsterdam

Poetsen, flossen, stoken, spoelen: het hoort allemaal bij een goede mondverzorging. En het is belangrijk dat je dat ook echt doet. Het bespaart je namelijk een hoop nare gebits- en gezondheidsproblemen. En nog een bijkomend voordeel: ook veel kosten. Gaatjes vullen of een wortelkanaalbehandeling wil je natuurlijk het liefste voorkomen, maar als het nodig is, kunnen wij je hierbij helpen.

Ben jij op zoek naar goede mondzorg in Amsterdam? Dat zit je goed bij Tandarts Jordaan.

Tandarts Jordaan verzekert je van goede mondzorg

Helaas kan je met je tandenborstel niet overal bij. Daarom is het verstandig om regelmatig te flossen, stoken en spoelen met mondwater. Ook is het goed om eens per jaar een bezoekje te brengen aan de mondhygiëniste. Deze verwijdert al het tandplaque en tandsteen waar nodig. Zo weet je zeker dat je geen nare ontstekingen in je mond krijgt.

Vragen over mondzorg?

Heb je vragen over je mondzorg? Wij nemen de tijd om uit te leggen waar je op moet letten bij het reinigen van je gebit. Onze mondhygiëniste laat aan de hand van kleuring op jouw gebit zien welke plekken je onvoldoende hebt bereikt. Ook krijg je gelijk tips en tricks om ervoor te zorgen dat je tandplaque en tandsteen voorkomt.

Onze specialisten

Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag gesloten, morgen van 09:30 tot 18:00