Tandarts Jordaan / Tanden bleken

Tanden bleken in Amsterdam

Je tanden zijn je visitekaartje. Daarom is het fijn als ze er verzorgd uitzien. De een heeft nu eenmaal wittere tanden van nature dan de ander. Gelukkig is er voor de pechvogels een oplossing: bleken.

Wil jij je tanden laten bleken in Amsterdam? Stop dan met zoeken. Wij maken jouw tanden weer natuurlijk wit. Of beter nog: je doet het thuis gewoon zelf. 

Wit, witter, witst

Ooit gehoord van de ‘walking bleach’ methode? Dit is een slimme methode om je tanden te bleken. Dat kan waar je maar wil: thuis, op je werk, tijdens een concert. Als je de bleekbitjes maar een paar uur in je mond houdt. Wij maken twee bitjes die perfect rond je tanden en kiezen passen, jij doet de rest. Let er wel op dat je de eerste paar uur na het bleken geen kleurstoffen gebruikt.

Vragen over tanden bleken Amsterdam?

Heb je vragen over tanden bleken? Bel ons dan. We helpen je graag. Wil je meteen een afspraak maken om je tanden te bleken? Plan dan gemakkelijk online een afspraak in op een datum en tijd die jou het beste uitkomen.

Op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar 020 612 12 43. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Onze specialisten

Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag gesloten, morgen van 09:30 tot 18:00