Tandarts Amsterdam / Tandarts Behandelingen / Met spoed een tandarts nodig?
Tandarts Jordaan / Met spoed een tandarts nodig?

Spoed tandarts in Amsterdam

Heb je met spoed een tandarts nodig, omdat je ernstige en acute pijn hebt? Neem dan contact op met Tandarts Jordaan. Wij zijn een spoed tandarts in Amsterdam. Als het nodig is, zit je razendsnel in onze stoel.

Met welke klachten krijg je een spoedbehandeling?

Jij weet wat je voelt en dus ook of het noodzakelijk is om dezelfde dag langs te komen. Bel ons toch even van tevoren. Op deze manier kunnen we je een zo goed mogelijk advies geven. Dit zijn de klachten waar we vaak over worden gebeld: 

  • Tanden die loszitten of ontbreken als gevolg van een ongeval of klap 
  • Kiespijn in combinatie met een dikke wang
  • Nabloedingen na het trekken van een tand of kies
  • Kronen of vullingen die niet op hun plek blijven zitten

Vragen over spoed tandarts Amsterdam

Onze spoed tandarts is er voor iedereen. Of je nu patiënt bij ons bent of niet. Als je ons belt en vertelt wat je klachten zijn, laten we je weten hoe snel we je kunnen helpen. Dat kan via 020 – 612 12 43.

Heb je hulp nodig buiten onze openingstijden? Bel dan met 020 – 506 38 41. Dit is het tandarts bemiddelingsbureau in Amsterdam. 

De kosten van een spoedbehandeling zijn dezelfde als die van een reguliere behandeling. Ben je niet bij ons ingeschreven? Dan willen we graag dat je meteen na afloop de behandeling per pin betaalt. Vergeet in dat geval ook niet om je legitimatie en je zorgpas mee te nemen.

Onze specialisten

Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag is Vrijdag, en morgen zijn wij gesloten.
Zondag zijn wij weer open.