Tandarts Jordaan / Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat u een afspraak heeft gemaakt die u uiteindelijk niet uitkomt. Wij verzoeken u de gemaakte afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per e-mail af te zeggen.
Dit omdat wij anders genoodzaakt zijn de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Langdurende behandelafspraak

Heeft u een langdurende behandelafspraak ingepland staan, bijvoorbeeld voor een wortelkanaalbehandeling, implantaat of kroon of brug dan verzoeken wij u uw afspraak minimaal 48 uur van tevoren te annuleren.

Uw afspraak annuleren

Om uw afspraken te annuleren kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 020 612 12 43.
Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken, dan kan u ons ook op de hoogte stellen door te mailen naar info@tandartsjordaan.nl.

Over Tandarts Jordaan

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt. Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 17:30 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden