Tandarts Jordaan / Tandarts controle

Tandarts controle Amsterdam

Hoe eerder je erbij bent, hoe beter. Dat geldt voor alles. Zo ook voor gebitsproblemen. Daarom adviseren we je om twee keer per jaar een tandarts controle in Amsterdam in te plannen. Niets angstigs, we gaan gewoon even kijken of er geen wijzigingen in je gebit zijn in vergelijking met de vorige keer.

Door regelmatig langs te komen voor controle voorkom je gaatjes. Zo voorkom je meteen dat je meer geld moet uitgeven omdat je tanden gevuld moeten worden. Ook andere problemen signaleren we tijdig. We leggen dan meteen uit wat we kunnen doen om erger te voorkomen.

Dit kun je verwachten van een tandarts controle

Tijdens de tandarts controle kijken we of je tanden en kiezen nog mooi en gezond zijn. We controleren ook de status van je tandvlees. Daarnaast kijken we of er beginnende gaatjes in tanden of kiezen zijn. Om zeker te weten dat tussen jouw tanden alles in orde is, maken we soms ook even een röntgenfoto van je gebit. Zo zien we echt geen plekje over het hoofd. 

Meer dan controle alleen, wij adviseren ook

Bij Tandarts Jordaan controleren we je gebit niet alleen. De tandarts controle is namelijk ook de ideale gelegenheid om je te adviseren over je gebitsreiniging. Een goede gebitsreiniging voorkomt dat je gaatjes en ontstekingen krijgt. Kortom, een goede mondzorg is essentieel.
Soms verwijzen we je door naar onze mondhygiëniste. Zo bespaar je jezelf heel wat gebitsproblemen en ook meteen de bijkomende kosten daarvan.

Onze specialisten

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 17:30 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden