Tandarts Jordaan / Tandarts Houthavens Amsterdam

Tandarts Houthavens 

Zoek je een uitstekende tandarts in de buurt van de Amsterdam Houthavens waar je kunt rekenen op tandheelkundige zorg? Schrijf je direct in als nieuwe patiënt bij Tandarts Jordaan. Bij ons kun je terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Of het nu gaat om het vullen van een gaatje, orthodontie of het plaatsen van implantaten, we staan voor je klaar. 

Hieronder lichten we een aantal van onze behandelingen kort toe. Hier vind je meer informatie over alle behandelingen, en een uitgebreide omschrijving van onze praktijk.

Mondhygiënist Amsterdam Oud-West

Bij Tandarts Jordaan hebben we meerdere gediplomeerde mondhygiënisten in dienst. Samen met de tandarts en de parodontoloog zorgen zij voor de beste mondgezondheidszorg. Dit is essentieel voor een stralende lach, frisse adem en je algehele gezondheid.

Tijdens je afspraak krijg je uitleg over hoe je je mond het beste kunt verzorgen en ontvang je persoonlijke tips om je mondhygiëne te verbeteren. Zo werken we samen aan een gezond gebit, een stralende lach en het voorkomen van eventuele toekomstige problemen.

Implantologie Amsterdam Houthavens

Als je één of meerdere tanden of kiezen mist, zijn kronen en bruggen op basis van implantaten een uitstekende oplossing. We vervangen de ontbrekende tand of kies met een implantaat dat bijna niet te onderscheiden is van een echte tand of kies. Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst.

Bij Tandarts Jordaan word je behandeld door een implantoloog die erkend is door de NVOI. Zo’n erkende implantoloog heeft aantoonbare specialisatie en wordt regelmatig getoetst op het bijhouden van kennis en vaardigheden.

Wanneer je in aanmerking komt voor een implantologie behandeling, wordt er een behandelplan met kostenbegroting en tijdsplanning voor je opgesteld.

Orthodontie Amsterdam Houthavens

Orthodontie is één van de specialiteiten bij Tandarts Jordaan. We maken namelijk gebruik van de nieuwste technieken, zoals Invisalign, en hebben daarin een Diamond niveau. Dit betekent dat we jaarlijks veel mensen helpen met een Invisalign beugel en dat wij dankzij deze status een speciale korting kunnen aanbieden.

Bijna niemand zal merken dat je je tanden recht laat zetten met de onopvallende Invisalign-beugel. Invisalign is het doorzichtige alternatief voor metalen beugels en geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen. Met Invisalign wordt de stand van je gebit gecorrigeerd door een serie transparante beugels die gemakkelijk uitneembaar zijn. Deze op maat gemaakte beugels worden ook wel aligners genoemd. Invisalign’s onzichtbare beugels zorgen ervoor dat je tanden geleidelijk naar de juiste positie verschuiven.

Dit zijn een aantal voordelen van Invisalign:

  • Invisalign past eenvoudig in je dagelijkse leven.
  • De transparante aligners vallen niet op tijdens het dragen.
  • De aligners zijn comfortabel om te dragen en kunnen uitgenomen worden tijdens het eten, drinken, tandenpoetsen en flossen.
  • Invisalign aligners zijn uitneembaar, hierdoor kun je je gebit gemakkelijk schoonmaken.

Wil je in korte tijd weer stralend lachen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Invisalign? Maak dan een afspraak voor een eerste consult met onze ortho tandarts. Tijdens het eerste consult bekijken we wat een aligner behandeling voor je kan betekenen. Je wensen worden besproken en er wordt een inschatting gemaakt van de kosten.

Spoedtandarts Amsterdam Houthavens

Heb je te maken met acute pijn, bloedingen of ernstige gebitsklachten? Bij Tandarts Jordaan kun je terecht voor spoedbehandelingen. Als onze planning het toelaat, helpen we je direct binnen de openingstijden. We zijn zelfs op zondag geopend!

Onze openingstijden zijn:

  • De maandag, dinsdag en woensdag van 08:15 tot 22:00 uur
  • De donderdag en vrijdag van 08:15 tot 17:30 uur
  • De zondag van 09:30 tot 18:00 uur

Inschrijven bij Tandarts Jordaan

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Schrijf u direct in via ons inschrijfformulier.

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Onze blije klanten aan het woord

Zeer kundige tandarts in een prachtige praktijk. Ze werken met de nieuwste apparatuur, je wordt hier altijd snel en vriendelijk geholpen. Duidelijk te merken dat er tussen de verschillende medewerkers een goede sfeer hangt.

Marije Petersen

Werkelijk een fantastische praktijk. Ben hier al jaren patiënt. Normaal ben ik altijd lekker snel klaar met de controles, maar vandaag tijdens de lunch op mijn werk een kies doormidden gebeten. Heb Tandartsjordaan gebeld, en kon vanavond na mijn werk al meteen terecht. Behandeling verliep pijnloos en snel. Ze hebben mijn kies weten te redden, die echt diep was afgebroken. Dank jullie wel Tandartsjordaan!

Paul vI

Zeer fijn en goed geholpen. Mooi praktijk met vriendelijke en vooral kundige medewerkers. Gelukkig ben ik overgestapt!

Floris Floris

Meer dan tevreden!! Ik kom hier nu al een paar jaar en ben uitermate tevreden. Prettige praktijk met de meest geavanceerde apparatuur! Een kroon binnen 1 dag geplaatst! Geweldig

Jose Bakker

Op korte termijn kon ik terecht. Mijn voortand is op zeer vakkundige wijze hersteld. De tandarts en assistente waren zeer betrokken en het resultaat is geweldig. Nogmaals bedankt.

Nico Reen

Prima tandarts. Het is niet alleen lente in de ogen van de tandartsassistente.

Frank Schippers

Top tandartspraktijk. Een aanrader! Ik ben onwijs tevreden! Geweldig team, van de receptionisten tot de mondhygiënisten, de assistenten en de zeer kundige tandartsen met uitstekende service waarbij de patiënt centraal staat. Ze denken met je mee, stellen je op je gemak, zijn ook super met kinderen en het is een praktijk waar alles onder één dak zit. Snel en pijnloos. Ik ben heel blij dat ik hier 4 jaar geleden naartoe ben gestapt. Ik durf weer te lachen en veel van mijn kennissen en vrienden gaan ook al jaren met plezier naar deze tandartsenpraktijk. Ook heeft Tandartspraktijk Jordaan super service door ook op zondag en ’s avonds tot zelfs 22.00 uur! open te zijn! Ze zijn qua prijzen precies de gemiddelde in Noord-Holland. (Heb meerdere offertes aangevraagd). Niet goedkoop, maar logisch! De meeste prijzen zijn trouwens door de overheid bepaalt dus geen discussie. Als je voor de kwaliteit, duurzaamheid en service gaat, dan ben je bij Tandarts Jordaan aan het juist adres.

Ed Veldem

Na een ongeval kon ik gelukkig meteen bij mijn eigen tandarts terecht op een zondag. Ik heb nog nooit zo’n fijne tandarts gehad en kan iedereen aanraden om hierheen te gaan. Ze zijn ontzettend kundig, maar ook lief, vooral ook als je angstig bent voor de tandarts zoals ik. Ze nemen de tijd en stellen je gerust. Dus hierbij een grote Dankjewel!

Carlijn Pranger

Een uiterst professionele tandartsenpraktijk, zoals ik 'm niet eerder in Amsterdam en Den Haag niet ben tegengekomen. Zeer kundige tandartsen, helder uiteenzettend wat ze tijdens een behandeling precies uitvoeren en voelen goed aan hoe ze patiënten op hun gemak moeten stellen.

Rik Hoenselaar

Wat een fantastische praktijk! Het was noodzakelijk drie kronen te plaatsen, boven middenvoor. Echter, als de bestaande kroon als uitgangspunt gebruikt zou worden, zou het rijtje niet het mooist mogelijke resultaat geven. De oude kroon is daarom door tandarts Bakker kosteloos vervangen. Dit stijgt mi ver uit boven klantvriendelijkheid of betrokkenheid en heeft ook te maken met passie voor het vak. De behandeling was geruststellend, duidelijk, plezierig en professioneel. De vier kronen werden voor het afbakken door de tandtechnicus aangepast aan mijn wensen, weer zonder extra kosten. Het resultaat is een plaatje. Allen die hieraan bijdroegen: dank jullie wel!

Lilian Withagen

Extremely helpful, professional and fine dentist. When I indicated that it was exciting that I had to have my tooth pulled (which in the end was really nothing and no pain at all) they even called me the next day to ask how I was doing. 👏🏻 What toppers! My dentist fear has now also disappeared, it is not too bad if you have a good dentist.

Iris van Seben

Very friendly and helpful front desk staff. Claudia's treatment was professional and painless. Dental practice Jordaan is highly recommended!

Nadine Witteveen

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 22:00 Morgen van 08:15 tot 22:00

Bekijk al onze openingstijden

Afspraak maken Inschrijven