Wij maken werk van jouw gebit. We kijken niet alleen naar hoe je gebit eruit ziet als je in de stoel ligt, maar adviseren je ook over hoe je jouw tanden optimaal verzorgt. Dat doen we in de Amsterdamse Jordaan. Werkgevers zijn dol op ons. Je kunt namelijk ook buiten kantoortijden bij ons terecht. Op maandag, dinsdag en woensdag zelfs tot 22.00 uur. En op zondag zijn we ook open. Pas dus op als je de smoes dat je naar de tandarts moet, gebruikt om uit te slapen.

Natuurlijk betaal je niets extra voor een afspraak in de avond of in het weekend. Ruime openingstijden horen gewoon bij onze service. Net als ervaren tandartsen, een perfecte hygiëne en hypermoderne behandelkamers. 

Voor wie?

Tandarts Jordaan is er voor iedereen. Of je nou 32 tanden hebt of 1. Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom in onze praktijk. Ben je bang voor de tandarts? Dat is niets om je voor te schamen. 1 op de 17 Nederlanders heeft daar last van. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen je om over die angst heen te komen. Geef bij je intake aan dat je angstig bent en we houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om jouw angst te verminderen. 

Inschrijven en een afspraak inplannen

Tandenpoetsen duurt langer dan je inschrijven. Dus vul het formulier in en maak meteen een afspraak.

Sfeerimpressie

Neem alvast een kijkje – 3D plattegrond

Onze specialisten

Bekijk ons team
Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Vandaag gesloten, morgen van 09:30 tot 18:00