Tandarts Amsterdam / Tandarts Behandelingen / Ontstoken Tandvlees
Tandarts Jordaan / Ontstoken Tandvlees

Ontstoken tandvlees

Ontstoken tandvlees is geen pretje. Naast dat het pijn doet, heeft het invloed op je gezondheid en op de geur van je adem. Ook kan het zorgen voor ernstige gebitsproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loszittende tanden. Het is dus belangrijk dat je in actie komt als je tandvlees bloedt, gezwollen is of rood is. Tandarts Jordaan helpt je om je tandvleesprobleem op te lossen.

Op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar 020 612 12 43. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Twee soorten ontstoken tandvlees, twee soorten behandelingen

Er bestaan twee soorten ontstoken tandvlees: gingivitis en parodontitis. In beide gevallen kun je bij ons terecht. Als je last hebt van gingivitis, dan verwijderen we tandsteen. Daardoor wordt je gebit weer schoon en gezond. Heb je de hevige tandvleesontsteking parodontitis? Dan duurt een behandeling vaak iets langer. Het bot is dan vaak aangetast en je gebit is dan moeilijker te reinigen. 

Ontstoken tandvlees? Maak bij deze klachten een afspraak

Is je tandvlees opgezwollen en pijnlijk? Bloedt het regelmatig en heb je last van een slechte adem en vermoeidheid? Dan is het goed om snel een afspraak met ons te maken. Dit kan op een tijdstip en dag die voor jou het beste uitkomt. Hoe eerder je erbij bent, hoe beter.

Onze specialisten

Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag is Vrijdag, en morgen zijn wij gesloten.
Zondag zijn wij weer open.