Tandarts Amsterdam / Ons Team / Kitty Cheshire
Tandarts Jordaan / Ons team / Kitty Cheshire
Kitty Cheshire tandarts Amsterdam

BIG nummer 19917568402

Waarom heb je voor de studie tandheelkunde gekozen? Wat vond je van de studie?

Ik heb gekozen voor de studie tandheelkunde omdat het me fijn leek om medisch met mensen bezig te zijn, maar ook lekker met mijn handen. Als tandarts heb je een enorme uitgebreide theoretische kennis die je elke dag om kan zetten in de praktijk.

 

Aan de ene kant kon de studie vrij pittig zijn, heel veel contacturen en aanwezigheid. Aan de andere kant was de studie erg leuk en interessant. Ook was het fijn om zo nauw samen te werken met medestudenten en concreet vaardigheden te leren.

Waarom wilde jij als tandarts bij Tandarts Jordaan werken?

Meerdere redenen. Ten eerste staat bij de tandarts Jordaan de patiënt centraal. Het is belangrijk om goede zorg te bieden, maar er is ook aandacht voor de patiënt zelf en hoe we het voor de patiënt zo prettig mogelijk kunnen maken.

Verder staat kwaliteit en werken volgens de laatste inzichten hoog op de agenda bij Tandarts Jordaan, dat vind ik erg belangrijk.

Ook is het erg fijn en gezellig om met zo een groot team aan toegewijde tandartsen, mondhygiënisten en assistenten te werken!

Heb je affiniteit met bepaalde vakgebieden binnen de tandheelkunde en zo ja, wat maakt dit vakgebied zo leuk?
Ik heb affiniteit met de restauratieve tandheelkunde. Het is ontzettend mooi om een gebroken/falende tand of constructie op te kunnen knappen naar een duurzaam functionerende tand/gebit zodat de patiënt weer goed kan eten, lachen en pijnvrij is! Elk gebit is anders en het is altijd een leuke uitdaging om er iets moois van te maken.

Kun je jouw tandarts van vroeger nog herinneren? Wat voor persoon was dat?
Mijn tandarts was een luidruchtige, snelle en vrolijke man. Wij gingen altijd met veel plezier naar de tandarts. We hadden nooit wat en stonden binnen 5 minuten weer buiten! Dat gaat tegenwoordig toch iets anders aangezien er ook wat tijd wordt gestoken in de preventie van problemen in de toekomst.

Hoe onderhoud jij jouw gebit, poets je ook echt 2 keer per dag en snoep je eigenlijk door de dag heen?
Ik poets heel trouw 2 keer per dag mijn tanden. Tanden stokeren schiet er eerlijk gezegd wel eens bij in (zeker met 2 kleine kinderen thuis die ’s avonds wel eens veel aandacht vragen i.p.v. in hun bed te liggen). Verder ben ik stiekem best wel een snoepkont.

Wat wilde je vroeger worden toen je klein was?
Bakker. Waarom weet ik niet, ik heb absoluut geen liefde voor bakken.

Waar haal je de meeste voldoening uit als je mensen helpt?
Als ik mensen van hun pijn af kan helpen en als ik er voor kan zorgen dat mensen zich niet langer schamen voor hun gebit.

Wat doe je om te zorgen dat elke patiënt tevreden de deur uitgaat?
Vooral luisteren naar de wensen van de patiënt en duidelijk uitleggen wat er mogelijk is in de situatie. Ook altijd vragen na afloop of er nog wensen/vragen zijn. En ook de tijd nemen die iemand verdiend.

Wat is een van de mooiste momenten in je carrière tot nu toe? Zo’n moment

waaraan je later zeker nog eens terugdenkt?
Ik denk niet dat ik 1 mooiste moment heb. Er zijn een heleboel momenten waar ik regelmatig aan terugdenk. Maar ik heb een keer iemand in een behoorlijk lang traject geholpen. Deze persoon kwam binnen met een zwaar verwaarloosd gebit. Ze was al 20 jaar niet naar de tandarts geweest en had al die tijd gespaard, maar durfde nooit te gaan. Toen ze de stap eindelijk had genomen is het mij gelukt om haar vertrouwen te winnen en hebben we haar gebit duurzaam en mooi hersteld. Elke keer als ik haar zag voor controle werd ik begroet met een knuffel en vaak ook een traan.

Welk vooroordeel over tandartsen zou je graag willen wegnemen
Dat we gaatjes zoeken bij mensen die eigenlijk niet behandeld hoeven te worden maar dat we dit wel doen om geld te verdienen. Of dat mensen poetsinstructie krijgen om geld te verdienen. Bij ons staat de zorg voor patiënten centraal. We behandelen niet uit financieel oogpunt, maar om een gezonde mond te creëren!

Wat zijn je toekomstplannen binnen de mondzorg?
Hopelijk kan ik nog vele jaren met plezier doorwerken als tandarts. Dit hoop ik te bereiken door mezelf continu bij te scholen en te ontwikkelen. Zo houd ik het werk voor mezelf interessant en kan ik mijn patiënten het beste helpen.

Waarom vind je dat mensen voor Tandarts Jordaan moeten kiezen?
Bij Tandarts Jordaan kunnen mensen terecht als ze graag kwalitatieve goede zorg willen voor hun gebit, geleverd door gedreven mondzorgprofessionals die ook oog hebben voor de mens achter de patiënt.

Welke tip zou jij mensen graag willen meegeven voor het onderhouden van hun gebit?
2 maal daags goed poetsen en  1 keer per dag tussen de tanden schoonmaken. Met mate snoepen en regelmatig de tandarts en mondhygiënist bezoeken!

Maak een afspraak met Kitty Cheshire

Onze specialisten

Priscilla Nuyens
Preventieassistent
Anouk Alders
Tandartsassistent
Viktoria Uhrinyak
Tandarts
Sterre Gitz
Tandarts
Luciano Nano
Tandtechnicus
Britt Hagens tandarts amsterdam
Britt Hagens
Tandarts
Hannah van Stuivenberg tandartsassistent Amsterdam
Hannah van Stuivenberg
Tandartsassistent
Jermeika Wescott tandartsassistent Amsterdam
Jermeika Wescott
Tandartsassistent
Tandarts Amsterdam Sonia Doghri
Sonia Doghri
Tandarts
Cindy Pfeiffer mondhygienist Amsterdam
Cindy Pfeijffer
Mondhygienist
Zarina Taneva orthodontie Amsterdam
Zarina Taneva
Orthodontie assistent
Kitty Cheshire tandarts Amsterdam
Kitty Cheshire
Tandarts
Mette Rijk preventie assistent
Mette Rijk
Preventieassistent
Maria Henien tandartsassistent Amsterdam
Maria Henien
Tandartsassistent
Joaquina Muatondo
Preventieassistent
Baran Arisoy
Tandartsassistent
Alexandra Schluter
Receptioniste
Laszlo Bennis
Tandarts
Ahsan Hussain
Tandarts
Nina Nijland
Tandarts, parodontoloog in opleiding
Sophie Pijpers
Tandarts
Courtney Willems
Mondhygienist
Fruzsina Kern - Tamassy
Paro preventie assistent
Jomerlea Saculles
Tandartsassistente
Stephanie Meuffels
Timea Kern
Tandtechnicus
dr. Stefanie Schönmuth
Tandarts, gepromoveerd in M.K.A. Chirurgie
Beatriz Betti
Invisalign speaker, tandarts voor orthodontie
Rafed Bachoore
Tandarts
Claudia Rengifo paropreventie assistent
Claudia Rengifo
Paro preventie assistent
Showa van Es
Tandartsassistent
Zubair Mahmoud tandartsassistent Amsterdam
Zubair Mahmoud
Rein van Heukelom implantoloog Amsterdam
Rein van Heukelom
NVOI erkend implantoloog
Jana Chatziliontos
Vestigingsmanager
Britt Kempkens tandarts Amsterdam
Britt Kempkens
Tandarts
Leontien de Jong receptioniste
Leontien de Jong
receptioniste
Josje de Bruijne tandartsassistent Amsterdam
Josje de Bruijne
Tandartsassistent
Rozemarijn Maat
Mondhygienist
Patricia-Kneppers-Preventie-assistent-_-Prevention-assistant
Patricia Kneppers
Preventie assistent
Mgrdich-Amroian-Tandtechnicus-Dental-Technician
Mgrdich Amroian
Tandtechnicus
Marit-Bakker-Tandarts-_-Dentist
Marit Bakker
Tandarts
Linda-van-Zoomeren-Huishoudelijk-medewerkster
Linda van Zoomeren
Huishoudelijk medewerkster
Noor Toxopeus
Tandarts
Maarten Vaartjes
Tandarts en eigenaar
Anouk-van-der-Meij
Anouk van der Meij
Tandarts

Over Tandarts Jordaan

Een tandarts waar je graag naar binnen loopt. Dat is tandarts Jordaan. Dat kan zes dagen per week. Ook op zondag en in de avonduren. Je hoeft dus nooit een gaatje in je agenda te zoeken als je een gaatje hebt. 

Van een eenvoudige controle tot een uitgebreide gebitsreiniging. Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende behandelingen. Ook als je angstig bent voor de tandarts, zit je goed bij ons. We nemen uitgebreid de tijd en beginnen pas als jij er klaar voor bent.

Als moderne tandartspraktijk in Amsterdam zorgen we ervoor dat jouw mond gezond is en blijft. We willen dat jij jouw gebit met net zoveel liefde en zorg onderhoudt als wij dat doen. Omdat je weet dat goede mondzorg belangrijk is voor je totale gezondheid. We bekijken je gebit en maken een zorgplan. Daar hoort ook een begroting bij. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Een ongeluk of ernstige pijn? Dan heb je een spoedtandarts nodig: een tandarts in Amsterdam waar je zo snel mogelijk geholpen wordt. Tandarts Jordaan is zo’n tandarts. Heb je ernstige en acute pijn? Neem dan contact op met 020 – 612 12 43. Ook als je niet staat ingeschreven bij Tandarts Jordaan, kun je bij ons terecht voor een spoedgeval.

Onze blije klanten aan het woord

Zeer kundige tandarts in een prachtige praktijk. Ze werken met de nieuwste apparatuur, je wordt hier altijd snel en vriendelijk geholpen. Duidelijk te merken dat er tussen de verschillende medewerkers een goede sfeer hangt.

Marije Petersen

Werkelijk een fantastische praktijk. Ben hier al jaren patiënt. Normaal ben ik altijd lekker snel klaar met de controles, maar vandaag tijdens de lunch op mijn werk een kies doormidden gebeten. Heb Tandartsjordaan gebeld, en kon vanavond na mijn werk al meteen terecht. Behandeling verliep pijnloos en snel. Ze hebben mijn kies weten te redden, die echt diep was afgebroken. Dank jullie wel Tandartsjordaan!

Paul vI

Zeer fijn en goed geholpen. Mooi praktijk met vriendelijke en vooral kundige medewerkers. Gelukkig ben ik overgestapt!

Floris Floris

Meer dan tevreden!! Ik kom hier nu al een paar jaar en ben uitermate tevreden. Prettige praktijk met de meest geavanceerde apparatuur! Een kroon binnen 1 dag geplaatst! Geweldig

Jose Bakker

Op korte termijn kon ik terecht. Mijn voortand is op zeer vakkundige wijze hersteld. De tandarts en assistente waren zeer betrokken en het resultaat is geweldig. Nogmaals bedankt.

Nico Reen

Prima tandarts. Het is niet alleen lente in de ogen van de tandartsassistente.

Frank Schippers

Top tandartspraktijk. Een aanrader! Ik ben onwijs tevreden! Geweldig team, van de receptionisten tot de mondhygiënisten, de assistenten en de zeer kundige tandartsen met uitstekende service waarbij de patiënt centraal staat. Ze denken met je mee, stellen je op je gemak, zijn ook super met kinderen en het is een praktijk waar alles onder één dak zit. Snel en pijnloos. Ik ben heel blij dat ik hier 4 jaar geleden naartoe ben gestapt. Ik durf weer te lachen en veel van mijn kennissen en vrienden gaan ook al jaren met plezier naar deze tandartsenpraktijk. Ook heeft Tandartspraktijk Jordaan super service door ook op zondag en ’s avonds tot zelfs 22.00 uur! open te zijn! Ze zijn qua prijzen precies de gemiddelde in Noord-Holland. (Heb meerdere offertes aangevraagd). Niet goedkoop, maar logisch! De meeste prijzen zijn trouwens door de overheid bepaalt dus geen discussie. Als je voor de kwaliteit, duurzaamheid en service gaat, dan ben je bij Tandarts Jordaan aan het juist adres.

Ed Veldem

Na een ongeval kon ik gelukkig meteen bij mijn eigen tandarts terecht op een zondag. Ik heb nog nooit zo’n fijne tandarts gehad en kan iedereen aanraden om hierheen te gaan. Ze zijn ontzettend kundig, maar ook lief, vooral ook als je angstig bent voor de tandarts zoals ik. Ze nemen de tijd en stellen je gerust. Dus hierbij een grote Dankjewel!

Carlijn Pranger

Een uiterst professionele tandartsenpraktijk, zoals ik 'm niet eerder in Amsterdam en Den Haag niet ben tegengekomen. Zeer kundige tandartsen, helder uiteenzettend wat ze tijdens een behandeling precies uitvoeren en voelen goed aan hoe ze patiënten op hun gemak moeten stellen.

Rik Hoenselaar

Wat een fantastische praktijk! Het was noodzakelijk drie kronen te plaatsen, boven middenvoor. Echter, als de bestaande kroon als uitgangspunt gebruikt zou worden, zou het rijtje niet het mooist mogelijke resultaat geven. De oude kroon is daarom door tandarts Bakker kosteloos vervangen. Dit stijgt mi ver uit boven klantvriendelijkheid of betrokkenheid en heeft ook te maken met passie voor het vak. De behandeling was geruststellend, duidelijk, plezierig en professioneel. De vier kronen werden voor het afbakken door de tandtechnicus aangepast aan mijn wensen, weer zonder extra kosten. Het resultaat is een plaatje. Allen die hieraan bijdroegen: dank jullie wel!

Lilian Withagen

Extremely helpful, professional and fine dentist. When I indicated that it was exciting that I had to have my tooth pulled (which in the end was really nothing and no pain at all) they even called me the next day to ask how I was doing. 👏🏻 What toppers! My dentist fear has now also disappeared, it is not too bad if you have a good dentist.

Iris van Seben

Very friendly and helpful front desk staff. Claudia's treatment was professional and painless. Dental practice Jordaan is highly recommended!

Nadine Witteveen

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 18:00 Morgen van 08:15 tot 22:00

Bekijk al onze openingstijden

Afspraak maken Inschrijven