Tandarts Jordaan / Intake afspraak

Vragen over een intake bij Tandarts Jordaan

Je gebit is van harte welkom bij ons. Jij trouwens ook. In een uitgebreide intake leren we jou en je gebit goed kennen. We kijken hoe het staat met jouw mondgezondheid, welke behandelingen je hebt gehad en wat je nog kunt verwachten. Dat doen we op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dat kan dus ook in de avonduren of in het weekend. 

Kosten van een intake bij Tandarts Jordaan

Wat de kosten zijn van een intake hangt van de staat van je gebit af. Dat bekijken we tijdens de intake. We bespreken de behandelingen die je in het verleden hebt ondergaan en kijken naar wat je in de toekomst kunt verwachten. Vaak is een halfjaarlijkse controle afdoende, soms is er meer nodig.  Reken op een bedrag tussen de 50 en 250 euro. Dat hangt onder andere af van of we foto’s moeten nemen. Het basistarief voor een intake afspraak is 21 euro. 

Röntgenfoto’s

Soms zijn röntgenfoto’s nodig om een compleet beeld te krijgen van je mondgezondheid. Dat doen we bijvoorbeeld als we een gaatje of een ontsteking vermoeden.  Als uit die foto’s blijkt dat er verdere behandeling nodig is, plannen we een volgende afspraak in. Als verdere behandeling nodig is dan maken we een begroting voor je. 

Tandarts Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Sfeerimpressie

Neem alvast een kijkje – 3D plattegrond

Onze specialisten

Bekijk ons team
Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Vandaag gesloten, morgen van 09:30 tot 18:00