Tandarts Amsterdam / Ons Team / Britt Kempkens
Tandarts Jordaan / Ons team / Britt Kempkens
Britt Kempkens tandarts Amsterdam

Britt Kempkens

BIG-nummer 49930000102

Waar heb je gestudeerd?

Ik heb tandheelkunde gestudeerd aan het ACTA Amsterdam.

Waarom heb je voor de studie tandheelkunde gekozen? Wat vond je van de studie?

Vanaf jongs af aan ben ik al gefascineerd door de tandarts. Sinds mijn middelbareschooltijd is deze wens steeds meer gegroeid en na het bezoeken van de open dag van de studie tandheelkunde wist ik het zeker. Helaas werd ik pas de derde keer ingeloot en heb ik dus lang moeten wachten. Maar des te leuker dat het gelukt is! De studie tandheelkunde was erg leuk, er zijn tijdens de studie veel contacturen met een leuke afwisseling tussen praktijk en theorie.

Waarom wilde jij als tandarts bij Tandarts Jordaan werken?

Het leek mij leuk om in een uitgebreid team te werken. Daarnaast sprak het mij erg aan dat tandarts Jordaan een moderne praktijk is waarbij met de nieuwste technieken wordt gewerkt.

Kun je jouw tandarts van vroeger nog herinneren? Wat voor persoon was dat? Ging je graag naar de tandarts?

Mijn tandarts van vroeger was een vriend van mijn vader. Mede door hem ben ik enthousiast geworden over het vak!

Hoe onderhoud jij jouw gebit, poets je ook echt 2 keer per dag en snoep je eigenlijk tijdens de dag?

Ik poets mijn tanden twee keer per dag met een elektrische tandenborstel. En daarnaast gebruik ik dagelijks houten tandenstokers.

Wat wilde je worden toen je klein was?

Tandarts šŸ™‚

Waar haal je de meeste voldoening uit als je mensen helpt? Wat doe je om te zorgen dat elke patiƫnt tevreden de deur uitgaat?

Ik vind het belangrijk dat mensen zich vertrouwd en gehoord voelen bij hun tandarts. Daarnaast vind ik het belangrijk dat patiƫnten begrijpen wat er gebeurt in de mond, daarom probeer ik patiƫnten zo goed mogelijk te informeren en bij de behandeling te betrekken.

Welk vooroordeel over tandartsen zou je graag willen wegnemen?

Ik vind het jammer dat zo veel mensen bang zijn voor de tandarts. Ik hoop dat we bij Tandarts Jordaan eraan kunnen bijdragen dat mensen zonder angst naar de tandarts komen.

Wat zijn je toekomstplannen binnen de mondzorg?

Het lijkt mij leuk om mij als tandarts verder te ontwikkelen met behulp verschillende cursussen. Bijvoorbeeld wat betreft chirurgie, endodontologie en restauratieve tandheelkunde.

Waarom vind je dat mensen voor Tandarts Jordaan moeten kiezen?

Tandarts Jordaan is een moderne praktijk waar patiƫnten terecht kunnen voor bijna alle facetten van de tandheelkunde. De praktijk volgt de meest recente richtlijnen en gebruikt de meest recente technieken en materialen. Hierdoor is de kwaliteit van zorg hoog.

Welke tip zou jij mensen graag willen meegeven voor het onderhouden van hun gebit?

Twee keer per dag poetsen met een elektrische tandenborstel, fluoride tandpasta en het gebruik van houten tandenstokers! Daarnaast een regelmatig bezoek aan de tandarts en mondhygiƫnist.

Maak een afspraak met Britt Kempkens

Onze specialisten

Priscilla Nuyens
Preventieassistent
Anouk Alders
Tandartsassistent
Viktoria Uhrinyak
Tandarts
Sterre Gitz
Tandarts
Luciano Nano
Tandtechnicus
Britt Hagens tandarts amsterdam
Britt Hagens
Tandarts
Hannah van Stuivenberg tandartsassistent Amsterdam
Hannah van Stuivenberg
Tandartsassistent
Jermeika Wescott tandartsassistent Amsterdam
Jermeika Wescott
Tandartsassistent
Tandarts Amsterdam Sonia Doghri
Sonia Doghri
Tandarts
Cindy Pfeiffer mondhygienist Amsterdam
Cindy Pfeijffer
Mondhygienist
Zarina Taneva orthodontie Amsterdam
Zarina Taneva
Orthodontie assistent
Kitty Cheshire tandarts Amsterdam
Kitty Cheshire
Tandarts
Mette Rijk preventie assistent
Mette Rijk
Preventieassistent
Maria Henien tandartsassistent Amsterdam
Maria Henien
Tandartsassistent
Joaquina Muatondo
Preventieassistent
Baran Arisoy
Tandartsassistent
Alexandra Schluter
Receptioniste
Laszlo Bennis
Tandarts
Ahsan Hussain
Tandarts
Nina Nijland
Tandarts, parodontoloog in opleiding
Sophie Pijpers
Tandarts
Courtney Willems
Mondhygienist
Fruzsina Kern - Tamassy
Paro preventie assistent
Jomerlea Saculles
Tandartsassistente
Stephanie Meuffels
Timea Kern
Tandtechnicus
dr. Stefanie Schƶnmuth
Tandarts, gepromoveerd in M.K.A. Chirurgie
Beatriz Betti
Invisalign speaker, tandarts voor orthodontie
Rafed Bachoore
Tandarts
Claudia Rengifo paropreventie assistent
Claudia Rengifo
Paro preventie assistent
Showa van Es
Tandartsassistent
Zubair Mahmoud tandartsassistent Amsterdam
Zubair Mahmoud
Rein van Heukelom implantoloog Amsterdam
Rein van Heukelom
NVOI erkend implantoloog
Jana Chatziliontos
Vestigingsmanager
Britt Kempkens tandarts Amsterdam
Britt Kempkens
Tandarts
Leontien de Jong receptioniste
Leontien de Jong
receptioniste
Josje de Bruijne tandartsassistent Amsterdam
Josje de Bruijne
Tandartsassistent
Rozemarijn Maat
Mondhygienist
Patricia-Kneppers-Preventie-assistent-_-Prevention-assistant
Patricia Kneppers
Preventie assistent
Mgrdich-Amroian-Tandtechnicus-Dental-Technician
Mgrdich Amroian
Tandtechnicus
Marit-Bakker-Tandarts-_-Dentist
Marit Bakker
Tandarts
Linda-van-Zoomeren-Huishoudelijk-medewerkster
Linda van Zoomeren
Huishoudelijk medewerkster
Noor Toxopeus
Tandarts
Maarten Vaartjes
Tandarts en eigenaar
Anouk-van-der-Meij
Anouk van der Meij
Tandarts

Over Tandarts Jordaan

Een tandartsĀ waar je graag naar binnen loopt. Dat is tandarts Jordaan. Dat kan zes dagen per week. Ook op zondag en in de avonduren. Je hoeft dus nooit een gaatje in je agenda te zoeken als je een gaatje hebt.Ā 

Van een eenvoudige controle tot een uitgebreide gebitsreiniging. Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende behandelingen. Ook als je angstig bent voor de tandarts, zit je goed bij ons. We nemen uitgebreid de tijd en beginnen pas als jij er klaar voor bent.

Als moderne tandartspraktijk in Amsterdam zorgen we ervoor dat jouw mond gezond is en blijft. We willen dat jij jouw gebit met net zoveel liefde en zorg onderhoudt als wij dat doen. Omdat je weet dat goede mondzorg belangrijk is voor je totale gezondheid. We bekijken je gebit en maken een zorgplan. Daar hoort ook een begroting bij. Zo weet je precies waar je aan toe bent.Ā 

Een ongeluk of ernstige pijn? Dan heb je een spoedtandarts nodig: een tandarts in Amsterdam waar je zo snel mogelijk geholpen wordt. Tandarts Jordaan is zoā€™n tandarts. Heb je ernstige en acute pijn? Neem dan contact op met 020 – 612 12 43. Ook als je niet staat ingeschreven bij Tandarts Jordaan, kun je bij ons terecht voor een spoedgeval.

Onze blije klanten aan het woord

Zeer kundige tandarts in een prachtige praktijk. Ze werken met de nieuwste apparatuur, je wordt hier altijd snel en vriendelijk geholpen. Duidelijk te merken dat er tussen de verschillende medewerkers een goede sfeer hangt.

Marije Petersen

Werkelijk een fantastische praktijk. Ben hier al jaren patiƫnt. Normaal ben ik altijd lekker snel klaar met de controles, maar vandaag tijdens de lunch op mijn werk een kies doormidden gebeten. Heb Tandartsjordaan gebeld, en kon vanavond na mijn werk al meteen terecht. Behandeling verliep pijnloos en snel. Ze hebben mijn kies weten te redden, die echt diep was afgebroken. Dank jullie wel Tandartsjordaan!

Paul vI

Zeer fijn en goed geholpen. Mooi praktijk met vriendelijke en vooral kundige medewerkers. Gelukkig ben ik overgestapt!

Floris Floris

Meer dan tevreden!! Ik kom hier nu al een paar jaar en ben uitermate tevreden. Prettige praktijk met de meest geavanceerde apparatuur! Een kroon binnen 1 dag geplaatst! Geweldig

Jose Bakker

Op korte termijn kon ik terecht. Mijn voortand is op zeer vakkundige wijze hersteld. De tandarts en assistente waren zeer betrokken en het resultaat is geweldig. Nogmaals bedankt.

Nico Reen

Prima tandarts. Het is niet alleen lente in de ogen van de tandartsassistente.

Frank Schippers

Top tandartspraktijk. Een aanrader! Ik ben onwijs tevreden! Geweldig team, van de receptionisten tot de mondhygiĆ«nisten, de assistenten en de zeer kundige tandartsen met uitstekende service waarbij de patiĆ«nt centraal staat. Ze denken met je mee, stellen je op je gemak, zijn ook super met kinderen en het is een praktijk waar alles onder Ć©Ć©n dak zit. Snel en pijnloos. Ik ben heel blij dat ik hier 4 jaar geleden naartoe ben gestapt. Ik durf weer te lachen en veel van mijn kennissen en vrienden gaan ook al jaren met plezier naar deze tandartsenpraktijk. Ook heeft Tandartspraktijk Jordaan super service door ook op zondag en ā€™s avonds tot zelfs 22.00 uur! open te zijn! Ze zijn qua prijzen precies de gemiddelde in Noord-Holland. (Heb meerdere offertes aangevraagd). Niet goedkoop, maar logisch! De meeste prijzen zijn trouwens door de overheid bepaalt dus geen discussie. Als je voor de kwaliteit, duurzaamheid en service gaat, dan ben je bij Tandarts Jordaan aan het juist adres.

Ed Veldem

Na een ongeval kon ik gelukkig meteen bij mijn eigen tandarts terecht op een zondag. Ik heb nog nooit zoā€™n fijne tandarts gehad en kan iedereen aanraden om hierheen te gaan. Ze zijn ontzettend kundig, maar ook lief, vooral ook als je angstig bent voor de tandarts zoals ik. Ze nemen de tijd en stellen je gerust. Dus hierbij een grote Dankjewel!

Carlijn Pranger

Een uiterst professionele tandartsenpraktijk, zoals ik 'm niet eerder in Amsterdam en Den Haag niet ben tegengekomen. Zeer kundige tandartsen, helder uiteenzettend wat ze tijdens een behandeling precies uitvoeren en voelen goed aan hoe ze patiƫnten op hun gemak moeten stellen.

Rik Hoenselaar

Wat een fantastische praktijk! Het was noodzakelijk drie kronen te plaatsen, boven middenvoor. Echter, als de bestaande kroon als uitgangspunt gebruikt zou worden, zou het rijtje niet het mooist mogelijke resultaat geven. De oude kroon is daarom door tandarts Bakker kosteloos vervangen. Dit stijgt mi ver uit boven klantvriendelijkheid of betrokkenheid en heeft ook te maken met passie voor het vak. De behandeling was geruststellend, duidelijk, plezierig en professioneel. De vier kronen werden voor het afbakken door de tandtechnicus aangepast aan mijn wensen, weer zonder extra kosten. Het resultaat is een plaatje. Allen die hieraan bijdroegen: dank jullie wel!

Lilian Withagen

Extremely helpful, professional and fine dentist. When I indicated that it was exciting that I had to have my tooth pulled (which in the end was really nothing and no pain at all) they even called me the next day to ask how I was doing. šŸ‘šŸ» What toppers! My dentist fear has now also disappeared, it is not too bad if you have a good dentist.

Iris van Seben

Very friendly and helpful front desk staff. Claudia's treatment was professional and painless. Dental practice Jordaan is highly recommended!

Nadine Witteveen

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 22:00 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden

Afspraak maken Inschrijven