Tandarts Amsterdam / Tandarts Behandelingen / Extractie behandeling
Tandarts Jordaan / Extractie behandeling

Extractie behandeling

Extractie: een behandeling waar mensen niet naar uitkijken. Bij Tandarts Jordaan hoef je niet op te zien tegen het trekken van je kies of tand. We doen er namelijk alles aan om je behandeling zo snel, pijnloos en comfortabel mogelijk te maken. We verdoven je tand of kies eerst voordat we beginnen aan de behandeling. 

Dit kun je verwachten bij een extractie

Om het trekken van kiezen en tanden te voorkomen, bespreken we altijd eerst even mogelijke alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan een wortelkanaalbehandeling. Is extractie toch de beste oplossing? Dan bespreken we ook gelijk of een implantaat iets voor jou is, om je gebit zo functioneel mogelijk te houden.

Met rust, door de tijd te nemen en goede gesprekken te voeren helpen we jou om met je angst om te gaan.

Op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam?

Heeft u een spoedgeval? Belt u dan naar 020 612 12 43. Binnen onze ruime openingstijden hebben wij ruimte voor uw spoedgeval.

Onze specialisten

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 17:30 Morgen van 08:15 tot 17:30

Bekijk al onze openingstijden