Tandarts Amsterdam / Ons Team / Tricia Bax-Garman
Tandarts Jordaan / Ons team / Tricia Bax-Garman
Tricia-Bax-Garman-Tandarts_Dentist

In 2010 is Tricia Bax – Garman afgestudeerd als tandarts aan de ACTA te Amsterdam.

Na haar studie heeft Tricia bij verschillende tandartspraktijken gewerkt en zich door middel van verschillende cursussen en in haar werkzaamheden gespecialiseerd in het maken van frontrestauraties. Esthetische aanpassingen aan de (voor)tanden of restauraties bij kapotte voortanden worden op hoog niveau uitgevoerd.
Hiernaast heeft Tricia onder andere de post graduate leergang endodontologie gevolgd, eenvoudige en gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen voert zij vakkundig uit.
Tricia staat ingeschreven in het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT).

Maak een afspraak met Tricia Bax-Garman

Onze specialisten

Yat-Sen-Receptionist_Receptionist

Yat Sen Nepomuceno

Receptionist

Soraya-Sabir-Receptioniste-_-Receptionist

Soraya Sabir

Receptioniste

Rozemarijn-Maat-Mondhygienist_Oral-Hygienist

Rozemarijn Maat

Mondhygienist

Rochelle-Makdonal-Preventie-assistent-_-Prevention-assistent

Rochelle Makdonal

Preventie assistent

Over Tandarts Jordaan in Amsterdam

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt.

Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

020 612 12 43

Vandaag geopend tot 22:00 Morgen van 08:15 tot 22:00

Bekijk al onze openingstijden