Tandarts Jordaan / Over Tandarts Jordaan / Veelgestelde vragen

Bij Tandarts Jordaan streven wij naar een voortdurende verbetering van zorg om u optimaal te bedienen. Hierom vinden wij het zeer belangrijk dat u tevreden bent. Ondanks onze inzet en aandacht, kan het soms voorkomen dat klachten ontstaan. Zo kan het zijn dat u niet tevreden bent over een bepaalde handeling of u zich niet zorgvuldig geïnformeerd voelt. Aarzel niet om ons hierop te attenderen en neem contact op via telefoon of per email via info@tandartsjordaan.nl

Verhelderend gesprek

U kunt ons vragen om een verhelderend gesprek. In dit geval legt uw tandarts of mondhygiënist u nogmaals uit waarom bepaalde handelingen zijn uitgevoerd op een bepaalde manier. U kunt vervolgens gezamenlijk zoeken naar een oplossing voor uw klacht.

Informatiepunt en klachtenregeling inschakelen

Komt u er niet uit samen met uw tandarts of mondhygiënist? Dan kunt telefonisch advies vragen bij het ANT of KNMT. De klachtenregeling van deze tandheelkundige beroepsorganisaties voldoen aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgverlener stelt. De KNMT kan bemiddelen of overgaan tot een formele behandeling van uw klacht en een uitspraak doen. Aan de klachtenregeling zijn geen kosten verbonden.

Vragen over klachtenafhandeling?

Heeft u vragen wat betreft onze klachtenafhandeling? Dan kan u te allen tijde contact met ons opnemen.

Over Tandarts Jordaan

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn.

Bel ons wel eerst even voordat je langskomt. Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag gesloten, morgen van 09:30 tot 18:00