Tandarts Jordaan / Intake afspraak / Kosten van een eerste afspraak

Bij Tandarts Jordaan werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven, ook ’s avonds en in het weekend. Tijdens uw eerste bezoek vindt een uitgebreide uw mondgezondheid plaats.
Aan de hand hiervan wordt een diagnose gemaakt van uw mondgezondheid en krijgt u een advies over eventueel benodigde behandelingen.

Kosten zijn afhankelijk van mondgezondheid

De kosten van een eerste bezoek zijn afhankelijk van uw mondgezondheid. Over het algemeen liggen de kosten tussen de €50 en €250. Hieronder vallen de controle, eventueel benodigde röntgenfoto’s en het
opstellen van een behandelplan wanneer er grotere problemen worden geconstateerd. In dit geval wordt er nadien een bespreekafspraak met uw tandarts voor u ingepland.
Tijdens deze bespreekafspraak geeft de tandarts uitleg over de bevindingen aan de hand van uw foto’s en kunt u de verschillende mogelijkheden en uw eventuele vragen met uw tandarts bespreken.

Intake inplannen bij Tandarts Jordaan in Amsterdam

Wilt u een eerste bezoek inplannen bij Tandarts Jordaan? Kies dan een moment en tijdstip waarop dit u het beste uitkomt. Tandarts Jordaan is meerdere dagen open tot 21:30 uur,
indien u bijvoorbeeld de voorkeur geeft om in de avonduren langs te komen. Daarnaast is Tandarts Jordaan ook op zondag geopend. Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Over Tandarts Jordaan

Een goede tandarts is niet alleen goed met tanden, maar ook met mensen. Bij Tandarts Jordaan nemen we de tijd om je goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. Dat doen we in een prettige en rustige omgeving in het centrum van Amsterdam. Van maandag tot en met woensdag zelfs tot 22.00 uur. Liever afspreken in het weekend? We zijn ook op zondag geopend.

Hoe dat kan? We werken met een groot team. Bij Tandarts Jordaan werken namelijk ruim 40 mensen. Samen hebben we 1280 tanden. Die lachen we regelmatig bloot. Want we zijn niet alleen een groot, maar ook een hecht en gezellig team.

Iedereen is welkom bij Tandarts Jordaan. Er is geen wachtlijst. Je schrijft je sneller in dan je je tanden poetst. En die afspraak? Die plan je ook meteen. Op een tijd die bij jouw werktijden of ritme past.

Ben je op zoek naar een spoed tandarts in Amsterdam? Ook dan zit je goed bij Tandarts Jordaan. We staan altijd klaar voor mensen met ernstige en acute pijn. Bel ons wel eerst even voordat je langskomt. Dat kan op 020 612 12 43. Kom kennismaken met ons team van 40 mensen!

Vandaag gesloten, morgen van 09:30 tot 18:00